HANDLA I VÅR WEBSHOP

HANDLA I VÅR WEBSHOP
HANDLA I VÅR WEBSHOP

tisdag 15 november 2011

Till er som vi tjäna extra pengar och ha roligt samtidigt!

Nytt Startsystem i Blue! Vi försöker hela tiden förbättra oss och aldrig stanna i utveckling. Vi vill ha det bästa marknadssystemet och ett bra sätt att få dynamik i systemet, ett system som arbetar för dig och får rekrytering att ske med automatik.
Därför har vi tagit fram ett nytt startsystem i Blue. Vi kommer att köra detta under en tids period för att se att det är ett sätt som fungerar bra, att man rekryterar nya medarbetare på ett positivt sätt och det betyder att den nya blir aktiv i Blue. Detta är en Business modell som måste fungera både för er som väljer att rekrytera nya medarbetare in i Blue och för oss som företag. Det är ju viktigt att man tänker att man får in en ny medarbetare (som då är själva vinsten i Business modellen) och som ska igång och inte att man får något gratis.
Fr o m 1 November så ändrar vi på vårt startsystem. Vi plockar bort S, M och L väskorna och in tar vi en exklusivare väska på hjul med Anti-Age kit och rekvisita. Totalt värde på 5.174 kr. Startavgiften är för alla nya 1.695 kr *I style my skin with Blue – Do you?
Innehållet i väskan är följande; 5 Broschyrer
10 Blue Dream System
1 Produktfaktapärm
1 Beställningsblock
1 Välkomsthäfte
9001 Nailkit
887 Dead Sea Salt
146 Black Mud
566 Youth Defense Complex
528 Correction Night Cream
818 Dualift
573 Eye Gel
610 Intensive Day Ceam
1 Blue Bag/Necessär


Välkomna till butiken så berättar vi mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar