HANDLA I VÅR WEBSHOP

HANDLA I VÅR WEBSHOP
HANDLA I VÅR WEBSHOP

måndag 30 juni 2014

Vi skriver 1 juli......imorgon

Vi befinner oss mitt i svenska sommaren...och värmen och solen är saknad...brrrr.

Upptäckte att det var ca 7v sedan bloggen uppdaterades och detta beror på att vi har haft mycket att göra. Vi har haft en fin vår och sommar, allt mer kunder hittar till butiken. Vi har även haft mycket att göra på vår lediga tid.

Det händer alltid något nytt eller roligt i butiken, så man går hem med ett leende.

För ca 3-4 v började vi med två nya klädmärken: Kanok och Blooming!!! Båda klädmärkena har fantstisk kvalité. Kanok har kläder från XS-3XL och de flesta plaggen är A-formade. Blooming går åt det romantiska, men lite rejält och skönt. Det lilla extra i fantastisk färger. Finns fr S-XL. Är det något vi inte har hemma tar vi hem det, inom några dagar.

 
 Lite axplock vad vi har hemma från Kanok!

ÄLSKLINGSHOODIE ROSA PUSSTRÖJA RANDIG ROSA

 En del av det vi har hemma nu!
Nu kavlar vi upp ärmarna för en mycket intensivperiod med fanstiska kunder/vänner/turister. Tänk vad mycket positivt vi får höra från alla turister, vad Nora är vackert, mysigt mm. Ni som inte håller med skulle behöva vara i butiken några dagar så skulle ni förstå vilken fantastisk kommun vi bor i, trots att en del gnäller. Nora har inte bara stadskärnan, det finns så oändligt mycket mer. Ett helt smörgåsbord ligger uppdukat för dig varje dag.

Vi har öppet mån - fre 10:30 -18 och lördagar stänger vi först kl 16 och detta gäller t o m sista augusti.

Hos oss kan du hyra MTB-cykel och prova härliga och vackra leder. Vill du hyra en cykel för att cykla i terräng kostar det 290kr per dag.

Vi har fått en mycket i vårt skafferi utan tillsatser och glutenfritt!  Foto: Glutenfria nyheter hos oss 󾌵


Mia går snart på semester och då dyker vår Tova upp i butiken för att hålla ställningarna medans hon är borta, tillsammans med Helen och Agneta.

Passar på att önska alla våra kunder/vänner en fin ledighet/semester!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar